FlowerMate V5.X vape

De FlowerMate V5.0X is de opvolger van de populaire FlowerMate V5.0S vaporizer, deze draagbare vaporizer verscheen in de zomer van 2014 en wordt verkocht onder diverse namen, waaronder Vapormax V, Vaporsense en Flowermate V5.0. Onlangs verscheen ook de V5.0S versie, welke beschikt over drie verschillende vooringestelde temperatuursinstellingen en een glazen (in plaats van siliconen) mondstukje.

De Flowermate vaporizers worden geproduceerd door het Chinese bedrijf Smiss, wat ook de productie van Atmos vaporizers verzorgt. De nieuwste uit deze uitstekende lijn vaporizers is de FlowerMate V5.0X deze beschikt over extra temperatuur zones (kies uit 6 voor ingestelde temperatuur zones) voor veel meer controle en het glazen mondstuk. Net als bij de andere FlowerMate vapes, de V5.0X is erg makkelijk in gebruik, ideale vape voor beginners waar je geen vaporize expert voor hoef te zijn om lekker mee te vape, verwarmt erg snel en is zeer capabel om lekkere vaporize vapor te maken van je favoriete kruid of olie extract.

Eerste indruk

De Flowermate is beschikbaar in verschillende kleuren en beschikt over een mat aluminium behuizing, wat de vaporizer een solide gevoel geeft. Aan de boven- en onderzijde bevindt zich een plastic schuifdeurtje en een ruimte voor het mondstukje (welke losgeschroefd kan worden). Dit is een handige oplossing, het beschermt het mondstukje tegen beschadiging en vuil wanneer de vaporizer niet in gebruik is.

Dubbele batterij

De Flowermate bevat twee (interne) 2600 mAh Samsung batterijen. Dit leidt tot een batterijduur van maar liefst 2 uur en 40 minuten. Ter vergelijking: de Pax beschikt over een enkele 2600 mAh batterij. Opladen kan alleen via netstroom, en het duurt zo’n 3 uur voordat de Flowermate volledig is opgeladen. Tijdens het opladen kan de vaporizer gewoon gebruikt worden.

Gebruiksgemak

Om de Flowermate in te schakelen dient vijf keer op het aan/uit knopje gedrukt te worden. De V5.0X uitvoering gebruikt dezelfde knop om ook de temperatuur te wijzigen; door het knopje iets langer ingedrukt te houden verandert de knop van temperatuur zone. Deze ‘eenknopsbediening’ maakt de Flowermate erg eenvoudig in gebruik, en maakt hem bijzonder geschikt om te laten zien aan beginnende gebruikers.

Schoonmaken

Het schoonmaken van het afneembare mondstukje is erg eenvoudig: laat deze simpelweg enkele uren weken in ISO-alcohol (of geschikt schoonmaakmiddel) en vervolgens met water afspoelen. De vulkamer is wat moeilijker te bereiken, maar een wattenstaafje met ISO-alcohol doet ook hier wonderen. Om te voorkomen dat het screentje op de bodem van de vulkamer verstopt raakt met hars is het raadzaam om deze zeer regelmatig schoon te maken.

Smaak en kwaliteit van de damp

Er zijn geen officiële berichten over de ideale vaporize temperatuur beschikbaar, maar naar verluidt zou deze rond de 196°C liggen. Dit is aan de hoge kant, en zorgt ervoor dat de meeste smaak na 1 a 2 trekjes grootdeels verdwenen is, daarom heeft de V5.X 3 lagere temperatuur zones, zodat je langer van die lekkere vapor smaak kan genieten. De extractie is wel effectief, en ook de smaak is prima in orde. De Flowermate produceert welliswaar geen overdadige dampwolken, maar zeker voldoende smaak bevrediging.

6 Temperatuur zones

Met 6 temperatuur zones (180℃, 185℃, 190℃, 196℃, 202℃, 210℃) de FlowerMate V5.0X bereikt alle temperaturen die nodig zijn om kruiden of extracten te verdampen. De temperatuur instellingen zijn makkelijk te wisselen door twee maal op de on/of te drukken. For those seeking even more flexibility (and temperatures below 180℃), the V5.0 Pro makes for a better choice.

Nog sneller op temperatuur

Door verbeteringen van de FlowerMate V5.0X berijkt hij nog sneller zijn vape temperatuur, de FlowerMate V5.0X bereikt zijn maximum temperatuur (210℃) in minder dan 40 seconde! Een intern lucht pad, geisoleert van de electronica verzekert smaakvolle en schone vapor.

Alles om te beginnen vaporize

De producent heeft er een berg handige accessores bij gedaan zoals een water pijp adapter, extra screens en een kruiden en concentrate pod(hier doe je je kruiden of concentraten in zodat je makkelijk je vape kan laden) bij gedaan. De FlowerMate V5.0X is klaar voor gebruik direkt uit de box!


Inclusieve

 • 1 FlowerMate V5.0X vaporizer
 • 1 water pijp adapter
 • 1 borosilicate glas mondstuk
 • 1 concentraten/liquid /waxy pod (met organic katoen binnen in)
 • 1 medium roestvrij-stale kruiden pod
 • 5 roestvrij-stale verwarmings kamer screens
 • 1 dabber tool
 • 1 schoonmaak borstel
 • 1 AC/DC stopcontact stekker
 • 1 garantie kaart
 • 1 gebruiksaanwijzing


FlowerMate V5.0X - snel gebruik tips

Aan zetten: Druk de aan/uit knop 5X snel

Verander de temperatuur: Druk de aan/uit knop 2X

Controleer battery life: Druk aan/uit knop 3X

Na 5 minutes berijkt de FlowerMate V5.0X zijn auto-pauze tijd. Je kan hem makkelijk weer aktieveren door 5X snel op de aan/uit knop te drukken.


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

FlowerMate V5.0X vaporizer

 • Merk: FlowerMate
 • Model: V5.0X
 • Beschikbaarheid: Op voorraad
 • 139,98€


Gerelateerde producten

Grenco Science G pen Elite vaporizer

Grenco Science G pen Elite vaporizer

GRENCO SCIENCE IS erg blij de nieuwste G PEN ELITE VAPORIZER voor kruiden te vaporize te introduc..

154,00€

DaVinci Classic Vaporizer

DaVinci Classic Vaporizer

Los blad en olie vaporizenDe DaVinci Vaporizer biedt veelzijdigheid met het vermogen om gedroogd..

134,99€

FlowerMate Aura

FlowerMate Aura

FlowerMate AURA vaporizer De AURA Vaporizer is het nieuwste m..

89,99€

FlowerMate V3 Air vaporizer

FlowerMate V3 Air vaporizer

FlowerMate V3 AirDe FlowerMate V3 Air Convectie Vaporizer is de nieuwste editie van de Smiss Flowerm..

134,99€

FocusVape Pro Premium vaporizer

FocusVape Pro Premium vaporizer

FocusVape PRO Premium vape met water bubbelaarDe focusvape PRO Premium is een draagbare condu..

144,99€

Tags: vaporize, flowermate, V5.0X, V5.X, vape