De revolutionaire PAX 2 is er! Een combinatie van kracht, gebruiksgemak en high-tech maakt de PAX 2 echte bijzonder. Niet alleen is deze tweede generatie 10% lichter dan de eerste PAX, hij is ook 25% kleiner en bevat een batterij die zorgt voor 30% langere gebruiksduur, in combinatie met een nog efficiëntere verhittingskamer. De PAX 2 beschikt over bewegings- en lipsensortechnologie voor een uitmuntende verdampervaring.

Ben je een vaporizerfan, dan moet je deze aan je collectie toevoegen. En ben je nog geen fan, dan brengt de PAX 2 daar zeker verandering in.

Verbeterde PAX

Het nieuwe model is compacter, lichter, efficiënter, kent een gestroomlijnde bediening en is nu eenvoudig te reinigen en onderhouden. PAX Labs heeft een alom gewaardeerde vaporizer op ieder front verbeterd.

Elegantie & duurzaamheid

De PAX 2 is omgeven door een geanodiseerd aluminium behuizing die het een moderne, elegante uitstraling geeft. Daarnaast is de vaporizer ook zeer duurzaam.

Krachtige & efficiënte batterij

In minder dan een minuut is de kruidenkamer op temperatuur. De interne bewegingssensor zorgt dat de lithium-ion batterij niet benut wordt als je het apparaat niet in gebruik hebt, voor een langere levensduur van de batterij. De PAX 2 batterij gaat tot tien verdampsessies mee en kan opgeladen worden met behulp van het magnetische USB-laadstation. De oplaadtijd bedraagt twee tot drie uur.

Vier verdamptemperaturen om uit te kiezen

De PAX 2 is voorzien van vier temperatuurstanden, oplopend van 182°C tot 215°C. Het LED-lampje geeft de gekozen stand weer door middel van veranderende kleuren.

Intuïtief verdampen

Of dit nu je eerste vaporizer is of niet, de PAX 2 blinkt uit in gebruiksgemak. Voorzien van slimme technologie om je lippen op het mondstuk te detecteren en uitgerust met eenknopsbediening, is deze vaporizer uitzonderlijk intuïtief in gebruik.

Hoogste kwaliteit materialen

De PAX 2 is gemaakt uit de hoogste kwaliteit materialen om zo puur mogelijke damp te produceren. De behuizing bestaat uit geborsteld alumunium, wat de PAX 2 naast een duurzame ook een stijlvolle uitstraling geeft. Het dampkanaal bestaat volledig uit materialen van medische kwaliteit. Alle plastics zijn food-safe polymeren van zeer hoge kwaliteit.

Het PAX 2 verhittingselement is vervaardigd uit Kapton, een materiaal wat zorgt voor een conductieervaring door de kruidenkamer vanuit de onderkant te verhitten.


de rols royce onder de vaporizers, ligt lekker in de hand, grote afstand tussen kamer en mondstuk, dus niet warm.Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Pax2 vape by PAXlab

  • Merk: Ploom inc.
  • Model: pax 2
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 239,00€


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Arizer Air vaporizer

Arizer Air vaporizer

Arizer Air De opvolger van de populaire en betrouwbare Solo vaporizer is er! Niet alleen is..

199,00€

Pax vaporizer by Pax Labs

Pax vaporizer by Pax Labs

de originele pax, de reden waarom de nieuwe vaporizer zo populair is komt voor een groot deel omdat ..

129,00€

Vig Captain vaporizer

Vig Captain vaporizer

Als je op zoek ben naar een vaporizer die alles kan, dan is dit je  vape, met een keramische ka..

229,00€

NeWorld Ecapple vape

NeWorld Ecapple vape

A new player on the vapor market, but not really new to vaporizers. Having made the parts that go in..

189,00€

Tags: Ploom inc, Pax 2, pax lab